Företag

Företag har ofta en hög energiförbrukning och kan sänka sina elkostnaderna genom egen elproduktion

Att låta företaget investera i en solcellsanläggning på – eller i anslutning till – era företagslokaler innebär många fördelar.

Företag har ofta en hög energiförbrukning och kan sänka sina elkostnaderna genom egen elproduktion. Dessutom stärker ni företagets hållbarhetsprofil och underlättar övergången till eldrivna fordon. Med vår erfarenhet inom solcellslösningar för företag, guidar Solar X er genom hela processen.

Ta steget mot en mer kostnadseffektiv och hållbar energilösning för ert företag redan idag. Kontakta oss för mer information.

Investera i företaget med solceller

Sänk företagets elkostnader och stärk er hållbarhetsprofil genom att investera i solceller.

Sänk företagets elkostnader

Solceller är en effektiv lösning för att dramatiskt sänka företagets elkostnader och öka lönsamheten. Ni minskar beroendet av stigande elpriser och kan sälja överskottselen.

Stärk er hållbarhetsprofil

Genom att investera i solceller visar ert företag att ni tar ansvar för miljön och stärker er hållbarhetsprofil, vilket kan locka fler kunder, medarbetare och investerare.

Ladda era elbilar med egenproducerad solenergi

Byt ut er bilpark till elbilar och ladda dem med den egenproducerade solenergin från era solceller, vilket ger er en kostnadseffektiv och hållbar lösning för ert företags transporter.

Stora takytor för maximal produktion

Med ett företags stora takytor kan ni dra nytta av en stor solcellsanläggning för att maximera er elproduktion - både till egen förbrukning och för att sälja vidare överskottsel.

Varför välja Solar X som er installationspartner?

Solar X är inget ”vanligt solcellsföretag” utan har utarbetat ett specifikt arbetskoncept för företag – vilket gör oss helt unika på marknaden. Våra elingenjörer och projektledare tar ett helhetsgrepp kring er solcellsinvestering och anpassar den efter er verksamhets unika behov. Vi förstår att er elförbrukning kommer att förändras med ökad elektrifiering i samhället, som till exempel fler elbilar. Därför är alla våra installationer framtidssäkrade – som standard.

Vårt helhetskoncept sträcker sig längre än att bara titta på takytan och solinstrålningen. Vi börjar alltid med att göra en omfattande energianalys av er energiförbrukning under dygnet och mellan sommar och vinterhalvåret – tillsammans med er.

Våra elexperter tar hänsyn till faktorer såsom teknisk installation, ekonomi och återbetalningstid, huvudsäkring, elbolags- och abonnemangsavgifter, skattekonsekvenser, miljönytta, estetik, garantier och livslängd.

Jämfört med andra solcellsföretag som anpassar ert tak efter sitt produktutbud så gör vi precis tvärtom – vi utgår från ert tak och väljer bland ett stort urval av varumärken och modeller för att hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt.

Vår lösning är också framtidssäker

Genom att bygga modulärt kan vi enkelt utöka anläggningen i takt med era framtida behov.

Vi erbjuder även energilagring med batterier och energilager för att maximera er användning av egenproducerad el, även under natten och regniga dagar eftersom mest solenergi alstras under dagen. Man kan även använda den lagrade energin för att parera pristoppar under dygnet.

Ta kontroll över er elförsörjning med en solcellsanläggning som tar hänsyn till hela er situation. Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning för ert företag.

Marknadsledande garantier

Vi har några av marknadens mest generösa garantivillkor! Helt enkelt för att vi vet vad vi gör – kvalité och trygghet från första till sista skruv.

Vi samarbetar endast med partners och leverantörer som är ledande på kvalitet, prestanda och garantier och väljer produkter som är särskilt anpassade för det Skandinaviska klimatet!

Utöver det ställer vi höga krav på våra underleverantörer vad gäller miljö- och hållbarhetstänk genom hela värdekedjan.

Laddboxar till elbilar för ert företag

Framtidssäkra ert företag med laddstolpar nu när allt fler övergår till elbil. Ge era medarbetare en smidig och pålitlig laddningslösning med smart monitorering via mobilen. Vår smarta AI teknik gör det enkelt för alla att ladda sina elbilar snabbt och säkert och fördelar tillgänglig laddkraft på installerade laddstolpar.

Ta steget in i framtiden med våra skräddarsydda laddlösningar för företag.

Så går det till i 4 enkla steg

Vi förstår att det kan vara mycket att tänka på med solceller. Därför erbjuder vi dig en komplett och skräddarsydd lösning som tar hand om allt, från början till slut.

1. Intresseanmälan & telefonsamtal

Gör en intresseanmälan, vi ringer upp för att svara på alla dina frågor. Redan i detta skede kan en av våra energiexperter ge ett preliminärt förslag på hur en installation kan komma att se ut samt en prisindikation.

2. Hembesök & offert

Vi gör ett hembesök, inspekterar taket och övriga förutsättningar för att garantera en kvalitativ och långsiktig installation – helt kostnadsfritt. Du får nu ett komplett projekteringsförslag och en offert.

3. Installation

Våra certifierade solcellsmontörer och elektriker utför en trygg och säker installation samt sköter all kontakt med elnätsbolaget. Vi besiktigar och driftsätter anläggningen och lämnar garanti på alla våra installationer.

4. Grattis, nu sparar du pengar och miljö!

Nu kan du luta dig tillbaka och låta solen sköta resten. Du tjänar pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar värld. Vår support finns för dig under anläggningens livstid.

Varför välja Solar X?

Vi är ett komplett solcellsföretag som specialiserat oss på att erbjuda nyckelfärdiga solenergilösningar. Med vårt dedikerade team av energiingenjörer, projektörer, elektriker och montörer kan vi ta hand om hela värdekedjan och ge dig trygghet genom hela processen – från idé till installerad solcellsanläggning.