Laddbox

Framtidssäkra din laddlösning med Solar X

Elbilsrevolutionen tar fart i Sverige och behovet av pålitliga och bekväma laddstationer är större än någonsin. Med vår expertis inom laddlösningar kan vi erbjuda dig toppmoderna laddboxar till förmånliga priser. Oavsett om det gäller hemmet, bostadsrättsföreningen eller företagets parkering, så hjälper vi dig hela vägen från val av laddbox till en smidig och trygg installation. Välj Solar X och säkra en kostnadseffektiv och säker laddlösning för din elbil.

Ladda hemma

Börja varje dag med en fulladdad bil och slipp letandet efter laddstationer och långa köer. Gör det smarta valet genom att komplettera din solcellsanläggning med en elbilsladdare från oss på Solar X. Med våra pålitliga laddare är din bil inte bara redo för äventyr på morgonen, den är även laddad med helt förnybar energi som du själv producerar. Våra laddare passar för både inomhus- och utomhusbruk och är kompatibla med alla moderna elbilar. Ta kontroll över din laddning redan idag.

Ladda i bostadsrättsförening

Att installera elbilsladdare i din bostadsrättsförening är inte bara en smart investering för föreningen och dess boende, det är även ett steg mot en mer hållbar framtid. En laddstation blir en attraktiv fördel för både nuvarande och framtida lägenhetsköpare och bidrar till ett ökat värde på bostaden. Våra smarta laddlösningar inkluderar även ett molnbaserat administrationssystem som gör det enkelt att övervaka och hantera strömförbrukningen per användare samt uppdatera laddboxarnas mjukvara. Ta steget mot en grönare framtid med bekväm och effektiv laddning i er bostadsrättsförening!

Ladda på företag

Medan allt fler människor väljer elbilar och laddhybrider, både anställda och kunder, är det viktigt att ditt företag kan erbjuda elbilsladdning. Genom att tillhandahålla laddmöjligheter visar ni att ni är en modern och attraktiv arbetsgivare samtidigt som ni stärker ert företags hållbarhetsprofil. Med vårt laddsystem får ni tillgång till en molnbaserad administrationsplattform som gör det enkelt att övervaka anläggningen och ha full kontroll över systemets funktion. Ge ert företag en konkurrensfördel genom att erbjuda smidig och pålitlig elbilsladdning till era anställda och besökare. En win-win-situation för både er och miljön!

Laddbox - Smidig, säker och miljövänlig laddning för din elbil!

Säkerhet i fokus

Med en laddbox undviker du riskerna med att använda vanliga vägguttag för att ladda din bil. Våra laddboxar erbjuder hög säkerhetsstandard, vilket ger dig trygghet och försäkran om att din bil laddas på ett säkert sätt.

Smidig och effektiv laddning

Med en laddbox har du alltid tillgång till en fulladdad bil och möjlighet till snabbladdning vid behov. Vi erbjuder lösningar som gör livet som elbilsägare både smidigare och enklare, med en snabb och effektiv laddning.

Värdehöjning för din bostad

En laddbox som möjliggör snabb och pålitlig laddning av din elbil är en attraktiv fördel på bostadsmarknaden. Genom att investera i en laddbox höjer du värdet på din bostad samtidigt som du erbjuder en bekväm och modern laddningslösning till framtida köpare.

Miljömedvetenhet i fokus

Genom att installera en laddbox bidrar du aktivt till en bättre miljö och minskade koldioxidutsläpp. Genom att öka möjligheterna till elektrisk bilkörning främjar du hållbarheten och tar ett steg mot en grönare framtid.

Varför välja Solar X?

Vi är ett komplett solcellsföretag som specialiserat oss på att erbjuda nyckelfärdiga solenergilösningar. Med vårt dedikerade team av energiingenjörer, projektörer, elektriker och montörer kan vi ta hand om hela värdekedjan och ge dig trygghet genom hela processen – från idé till installerad solcellsanläggning.